, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Β. Λεβέντης: Το συλλαλητήριο είναι μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει

«Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο να μην δώσουμε το «Μακεδονία», είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, από την Καλαμάτα, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Υπαπαντής.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός υποφέρει οκτώ χρόνια από τα μνημόνια το κόψιμο συντάξεων και την συνεχή επιβολή νέων φόρων», ενώ, όπως είπε, «την περίοδο αυτή ζούμε μια άλλη τραγωδία, ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα θέλει να παραδώσει τη λέξη ‘Μακεδονία’ στους Σκοπιανούς χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία του Αιγαίου και για πολλά άλλα ανθελληνικά σχέδια που αναπτύσσονται και που δεν έχουν μόνο τα Σκόπια ως επίκεντρο αλλά και την Τουρκία και την Αλβανία».

Παράλληλα διεμήνυσε πως «η Ένωση Κεντρώων θα κάνει το παν να ματαιώσει τα σχέδια αυτών που προτίθενται να δώσουν την λέξη ‘Μακεδονία’» και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Tέλος ανέφερε ότι «το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το ‘Μακεδονία’, είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει»