12:59, Σάββατο
13 Αυγούστου 2022

Β. Πατουλίδου: Ομαλοποιείται από αύριο η μεταφορά των μαθητών στο 1ο ΓΕΛ Μίκρας

Με ανακοίνωσή της, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αναφέρθηκε στο σχέδιο της συμμετοχή των ΚΤΕΛ, μετά από μίσθωμα ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ.
«Η χθεσινή πρωινή αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο δρομολόγιο του ΟΑΣΘ που μεταφέρει μαθητές στο 1ο ΓΕΛ Μίκρας, όπως είχαμε τονίσει, είχε έναν και μόνο σκοπό: την εξεύρεση άμεσης λύσης στο μείζον αυτό πρόβλημα» υποστηρίζει η κ. Πατουλίδου.
«Είμαστε ιδιαίτερα ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που ο ΟΑΣΘ στήριξε την κοινή μας προσπάθεια για ασφαλή και ομαλή μεταφορά των παιδιών μας στο σχολείο. Ως Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουμε τις αυτοψίες γιατί πρωταρχικός σκοπός μας είναι η σωστή εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.
Ευχαριστώ τον ΟΑΣΘ και προσωπικά τον πρόεδρό του, κ. Στέλιο Παππά για την ευαισθησία και τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και στον πρόεδρό τους κ. Στέφανο Τσόλη, γνωστό για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, που συμβάλει με την συμμετοχή του στην ομαλοποίηση μιας απαράδεκτης κατάστασης που ταλαιπωρούσε γονείς, μαθητές και πολίτες της περιοχής από την αρχή της σχολικής χρονιάς» συμπληρώνει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
«Όπως έχω ενημερωθεί από τον κ. Τσόλη, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ακολουθώντας το λεωφορείο του ΟΑΣΘ, θα παραλάβει από αύριο κιόλας, εβδομήντα και πλέον μαθητές από τις δύο στάσεις του ΟΑΣΘ στην Καρδία, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές θα χρησιμοποιούν πλέον το αστικό λεωφορείο χωρίς να στοιβάζονται. Οι νόμοι υπάρχουν, αλλά με την αναγκαία πολιτική βούληση και τη διάθεση συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορούν να γίνουν πιο δίκαιοι» καταλήγει η κ. Πατουλίδου.