, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

Γροθιά στο στομάχι του οργανωμένου εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Τεράστιο πλήγμα σε κύκλωμα  διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται να κατάφερε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων χθες στην Πυλαία Θεσσαλονίκης,

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας όταν αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος μαζί με άντρες των ΕΚΑΜ επιχείρησαν σύλληψη  στην συμβολή  των οδών Βουλγαροκτόνου και Ζαΐμη, στην Πυλαία.  Στη θέα των αστυνομικών οι άντρες άνοιξαν πυρ, οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Ακολούθησε η σύλληψη τεσσάρων ατόμων, οι δύο από τους οποίους, ελαφρά τραυματισμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών όπλων και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Όπως αποκάλυψε το karfitsa.gr οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος για περισσότερο από ένα εξάμηνο και χθες το απόγευμα έκαναν την επιχείρηση επέμβασης  η οποία εξακολουθεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa.gr ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων είναι ένας άντρας Γεωργιανής καταγωγής, ο όποιος είχε καταδικαστεί  στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις και εξέτισε ποινή φυλάκισης στις φυλακές Διαβατών.