, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη ύποπτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βνιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα καθώς σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγής της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης.
Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν. Όπως έγινε γνωστό, αύριο, Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ως τη βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλιστην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, θεωρεί η Αστυνομία την 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπως τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.