Θεσσαλονίκη-Ο ντελιβεράς για τον ξυλοδαρμό: Έβριζε και απειλούσε και το 9χρονο παιδί μου

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του μίλησε ο ντελιβεράς που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη του στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον Ant1, ο Τάσος Τοπαλίδης ανέφερε πως πριν δεχτεί επίθεση με σιδερογροθιά από τον εργοδότη του και καταλήξει στο νοσοκομείο με μώλωπες και κατάγματα, δεχόταν απειλές τόσο για την ζωή του, όσο και για το παιδί του.
«Δούλευα περίπου ένα μήνα στην πιτσαρία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν μια μέρα αρρώστησα και –με χαρτί γιατρού- τηλεφώνησα και ενημέρωσα πως θα απουσιάσω από την εργασία μου» ανέφερε ο ντελιβεράς στον Γιώργο Παπαδάκη.
Ο Τάσος Τοπαλίδης περιέγραψε μάλιστα πως ήταν η αντίδραση του εργοδότη του όταν έμαθε πως δεν θα πήγαινε στην δουλειά λόγω ασθένειας.
Ο ντελιβεράς ανέφερε πως αρχικά τον πήρε τηλέφωνο, στην συνέχεια τον απειλούσε και τον πίεζε να πάει δουλειά, λέγοντάς του πως δεν έχει άλλον να καλύψει την θέση.
«Συνέχισε με απειλητικά μηνύματα και με έβριζε. Έβριζε και το 9χρονο παιδί μου, τον απειλούσε. Πήγα στην αστυνομία με το κινητό μου για να καταγραφούν όλα», ανέφερε ο ντελιβεράς τονίζοντας πως την περασμένη Δευτέρα την ώρα που περίμενε την τροχαία μετά από ένα ατύχημα με το μηχανάκι, είδε μπροστά τον πρώην εργοδότη του, ο οποίος τον γρονθοκόπησε δύο φορές στο πρόσωπο και στην συνέχεια επέστρεψε πάλι με σιδερογροθιά και τον ξαναχτύπησε στο δεξί μάγουλο.