, Σάββατο
25 Μαρτίου 2023

Κέρκυρα: Νεκρή εντοπίστηκε 28χρονη κοπέλα – Δολοφόνος φέρεται ο πατέρας της (Upd. 22.30)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 28χρονης κοπέλας η οποία είχε εξαφανιστεί στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κοπέλα έπεσε θύμα δολοφονίας, δράστης της οποίας φαίνεται ότι ήταν ο ίδιος της ο πατέρας, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του.

Όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ βρέθηκε το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας στην περιοχή της Αλεπούς. Ήδη οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι άντρες των διωκτικών αρχών προχώρησαν σε ανάκριση του πατέρα της, ο οποίος είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, στη διάρκεια της ανάκρισης ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας “έσπασε” και ομολόγησε το έγκλημά του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», την καταγγελία για την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε κάνει ο σύντροφός της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.