12:01, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

Καβάλα: Νέο σοβαρό τροχαίο με μετανάστες – 11 τραυματίες

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα 11 μετανάστες σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Κατά τραγική σύμπτωση, το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο σημείο, όπου περίπου 36 ώρες νωρίτερα άλλοι 11 μετανάστες είχαν βρει φρικτό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκαν στοιβαγμένοι στο πορτ παγκάζ οχήματος που πήρε φωτιά
Όπως έγινε γνωστό, το ατύχημα συνέβη στο δρόμο Ακροβουνιου – Νέας Περάμου, περίπου στις 18.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 11 μετανάστες που προέρχονται από το Πακιστάν, μεταφέρονταν σε όχημα, το οποίο πήγαν να σταματήσουν αστυνομικοί για να κάνουν έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος ωστόσο δεν θέλησε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τροχαίο και να πάρει το αυτοκίνητο φωτιά.
Σε αντίθεση, όμως, με το φρικτό τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, αυτή τη φορά οι επιβαίνοντες του οχήματος που τυλίχτηκε στις φλόγες είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς μπόρεσαν να το εγκαταλείψουν χωρίς να χάσει κανείς τη ζωή του. Ορισμένοι από αυτούς –ο αριθμός δεν έχει διασαφηνιστεί– διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, ενώ οι δυο διακινητές που βρισκόντουσαν στο όχημα συνελήφθησαν από τους άντρες των διωκτικών αρχών.