Καταγγελία ΠΑΜΕ για Συνέδριο της ΓΣΕΕ: Καμαριέρες μοιράζουν κάρτες

Τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που παρουσιάζονται στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ με διανομές των καρτών των αντιπρόσωπων στα δωμάτια από τις καμαριέρες, αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Προσθέτει ότι ακόμα δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για το τι θα γίνει, ενώ οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ είναι άφαντοι.

Αναλυτικά η καταγγελία του ΠΑΜΕ για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ:

«Mε βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί στους αντιπροσώπους θα έπρεπε σήμερα από τις 9 το πρωί, να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες.

Αντιθέτως παρουσιάζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις με διανομές καρτών στα δωμάτια από τις καμαριέρες αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες!

Κάθε κυβερνητική –εργοδοτική παράταξη έχει βγάλει δικές της κάρτες και τις μοιράζει.

Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ είναι άφαντοι! Ενώ είχαν προγραμματίσει να συνεδριάσει χθες το Διοικητικό Συμβούλιο για ζητήματα που αφορούν στη διεξαγωγή του συνεδρίου, η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Με τη στάση τους επιβεβαιώνουν την εκτίμηση μας πως επιδιώκουν να προχωρήσουν σε ένα ακόμα συνέδριο-παρωδία, συνέδριο μηχανισμών, νόθων και εργοδοτών! Θέλουν οι νόθοι να νομιμοποιήσουν τον εαυτό τους!

Όλες και όλοι στη σημερινή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6:30μμ. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων».