, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κουμπάρος βουλευτή της ΝΔ ο διοικητής του νοσοκομείου Πολυγύρου – Η παραδοχή του ιδίου και η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Παραδέχτηκε και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Πολυγύρου είναι κουμπάρος του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς.
Ο κ. Βαγιωνάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Χαλκιδική Πολιτική» και ερωτηθείς σχετικά με επιστολή φορέων του Τουρισμού, στην οποία ενημέρωναν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τα αρμόδια Υπουργεία για τα «ευάλωτα» σημεία του νομού όσον αφορά την ετοιμότητα του συστήματος υγείας τόνισε πως :«ο διοικητής του νοσοκομείου, είναι κουμπάρος μου… τον πάντρεψα», επισημαίνοντας πως «έβαλε φρένο στις μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού» δήλωση η οποία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, αλλά και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ!
Σε σχετική ανακοίνωση η υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου τονίζει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στον κ. Βαγιωνά: «Δεν διστάζει μάλιστα να υπερηφανευτεί για τον «κολλητό» και κουμπάρο του διοικητή του νοσοκομείου! Πολιτικές πρακτικές εποχής Γκόρτσου…», ενώ καταλήγει: Η κυβέρνηση της υποκρισίας,  των κολλητών και των κουμπάρων είναι State of mind…».
Φυσικά η συγκεκριμένη τοποθέτηση στο νοσοκομείο Πολυγύρου προκαλεί αλγεινή εντύπωση και το βασικό ερώτημα είναι αν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επικροτεί τέτοιου είδους πρακτικές… κουμπάροι βουλευτών να διορίζονται σε τέτοιου είδους θέσεις ευθύνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.