, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κουρεύτηκε γουλί η γυναίκα που εμπλέκεται στην εξαφάνιση της 10χρονης

Κουρεμένη γουλί εντόπισαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην Παραλία Κατερίνης τη γυναίκα που προσήχθη καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης την περασμένη Πέμπτη, στην Τούμπα. Η γυναίκα ήδη ανακρίνεται προκειμένου να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την κράτηση του παιδιού, αλλά ειδικά για τα κίνητρά της.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψή της καθώς στην έρευνα που έγινε σπίτι της βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών. Με βάση αυτές τις κατηγορίες θα οδηγηθεί αύριο στις εισαγγελικές αρχές και παράλληλα θα διαβιβαστεί η δικογραφία που σχηματίζεται για την εξαφάνιση της 10χρονης, καθώς ήδη είναι σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα που διενεργείται με βάση τις περιγραφές της. Το γεγονός ότι η γυναίκα «με τα κοντά κόκκινα μαλλιά» κουρεύτηκε θεωρείται δείγμα προσπάθειας να εξαφανιστεί και να μην εντοπιστεί.
Η συγκεκριμένη γυναίκα πάντως έχει ήδη αναγνωριστεί από την 10χρονη ότι ήταν αυτή που τη φώναξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης όταν το παιδί εξαφανίστηκε. Αυτή εκτιμάται ότι είναι σε δύο εικόνες που έχουν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τις ώρες που η μικρή αγνοούταν.
 
Κ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.