Νέος Κόσμος: Γιατί η μητέρα πέταξε το παιδί της από τον 5ο και αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα μετά την τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μια μητέρα πέταξε το 4,5 ετών κοριτσάκι της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ακόμα, δεν έχουν φωτιστεί όλες οι πτυχές τις υπόθεσης έτσι ώστε να μπορεί να γίνει γνωστός ο λόγος που η μητέρα προχώρησε σε αυτή την τραγική κίνηση που κόστισε τη ζωή στην ίδια και την κόρη της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το iefimerida.gr, το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και –όπως πιθανολογούν οι γείτονες– αυτή ήταν η αιτία που έσπρωξε την απελπισμένη μητέρα στο «απονενοημένο». Την ίδια στιγμή υπάρχει και η πληροφορία πως η μητέρα είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Σημειώνεται ότι, η γυναίκα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος και είχε βάλει μάλιστα από μέσα τον σύρτη, ώστε να μην μπορέσει να μπει στο σπίτι ο σύζυγός της που επέστρεφε εκείνη την ώρα από την εργασία του. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο πατέρας έφθασε στο σημείο και είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα μπόρεσε να φωνάξει μόνο «γιατί το έκανες αυτό;».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το newpost.gr, ο σύζυγός της κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί τους από το μπαλκόνι. Οι έρευνες για την τραγική υπόθεση συνεχίζονται.