, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, σε συνέχεια της αποχώρησης του Γιώργου Κωνσταντόπουλου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, από τα πιο έμπειρα στελέχη στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη χώρα μας, διατηρεί πολυετή σχέση συνεργασίας με τη SingularLogic. Στέλεχος της Διοικητικής ομάδας της SingularLogic από το Δεκέμβριο του 2017, κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στον εταιρικό τομέα Software Technologies, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ επιπρόσθετα ηγήθηκε του εθνικής σημασίας έργου των εκλογών, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εισάγοντας καινοτομίες που ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο και την μοναδική ικανότητα της SingularLogic να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία. Παράλληλα, είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία είναι μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016.
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και Σύμβουλος Διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α’ Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» (2004-2005), καθώς και μέλος Εθνικών Συμβουλίων και Επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της Εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (2000-2013).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.