01:30, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες συντήρησης στην E.O. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σοχού

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από αύριο, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, επί της 11ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σοχού-Ορίων Νομού (12ο χλμ. Ε.Ο. Σερρών) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας, με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού, μετά την έξοδο του οικισμού Λαγκαδά και για μήκος 1.500μ. σε όλο το πλάτος της οδού, με κατεύθυνση προς Όσσα.
Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις που χαρακτηρίζονται επικίνδυνες.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.