, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Προφυλακίστηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος που μετέφερε ναρκωτικά στις φυλακές Χαλκίδας

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.
Η μεταφορά του στα Δικαστήρια Χαλκίδας έγινε το πρωί ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και η απολογία του ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, όπου πάρθηκε η απόφαση να προφυλακιστεί και να οδηγηθεί στις φυλακές.
Ολόκληρη η διαδικασία έγινε παρουσία και της δικηγόρου του, Κλαίρης Μπαζίγου, η οποία είχε τονίσει ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος αρνείται την κατηγορία για την διακίνηση ναρκωτικών, ενώ έχει ομολογήσει την πράξη του σχετικά με τη διακίνηση των κινητών των συσκευών και για τις κάρτες sim μέσα στις φυλακές.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος είχε συλληφθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αιφνίδιου ελέγχου. Μόλις μπήκε στις Φυλακές Χαλκίδας όπου εργάζεται, σύμφωνα με το eviazoom, βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε, 5 κινητά τηλέφωνα, 10 πακέτα σύνδεσης κάρτες sim και 200 χάπια ecstasy σε 3 συσκευασίες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.