, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άνδρας εξωθούσε σε πορνεία την ίδια του την σύζυγο

Συνελήφθη 45χρονος στην Κατερίνη για μαστροπεία
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (26 Αυγούστου) το μεσημέρι στην Κατερίνη, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας για μαστροπεία.
Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω ο 45χρονος να εξωθεί στην πορνεία την 30χρονη σύζυγο του, υπήκοο Αλβανίας, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 45χρονος ενεργώντας κατ’ επάγγελμα και για κερδοσκοπία εξέδιδε κατά το τελευταίο εξάμηνο την 30χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σε βάρος της 30χρονης βεβαιώθηκε σχετική πταισματική παράβαση για παραβίαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή πρόσωπα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.