, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έβαλε την ανήλικη κόρη του να κλέψει χρυσαφικά αξίας 80.000 ευρώ

Η ανήλικη προσποιούμενη την πελάτισσα κατάφερε να αφαιρέσει χρυσαφικά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 39χρονος και η ανήλικη κόρη του.
Τα κλοπιμαία τα παρέλαβε ο 39χρονος που ανέμενε σε κοντινό σημείο και στη συνέχεια τα μεταπούλησε.
Η άμεση κινητοποίηση και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 39χρονου ημεδαπού και της ανήλικης κόρης του, για κλοπή χρυσαφικών μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο στις Σέρρες.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, προχθές (22-3-2017) το μεσημέρι η ανήλικη, μετά από συνεννόηση με τον 39χρονο πατέρα της, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στις Σέρρες και προσποιούμενη την πελάτισσα, κατάφερε να αφαιρέσει υφασμάτινη θήκη που περιείχε χρυσές αλυσίδες, η αξία των οποίων, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.
Ακολούθως τα κλοπιμαία τα παρέλαβε ο 39χρονος που την ανέμενε σε κοντινό σημείο και τα μεταπούλησε σε άγνωστο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.
Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, κατάφεραν να τους εντοπίσουν χθες (23-3-2017) και να τους συλλάβουν σε περιοχές των Σερρών.
Σημειώνεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κλοπιμαίων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου άνδρα που τα παρέλαβε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.