, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Έδωσε εντολή σε πιτ-μπουλ να επιτεθούν σε αστυνομικούς

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, χθες στις 5 τα ξημερώματα, στα Εξάρχεια.
Ξαφνικά, μία 32χρονη γυναίκα από τη Λετονία έφτασε στο σημείο με ταξί και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ταξί. Τότε εκείνη βγήκε από το ταξί, μπήκε στην πολυκατοικία που μένει επί της οδού Βουλγαροκτόνου δίπλα στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη, κατέβηκε με δύο πίτ-μπουλ και τους έδωσε εντολή να επιτεθούν στον οδηγό ταξί, όπως και έπραξαν.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του υπουργού και έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, επενέβησαν για να επιλύσουν την διαφορά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως η 32χρονη έδωσε εντολή αυτή την φορά στους σκύλους της να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δαγκώσουν έναν στον αγκώνα και έναν στο χέρι.
Με μεγάλη προσπάθεια, οι αστυνομικοί κατάφεραν γλιτώσουν από τα πιτ-μπουλ και στη συνέχεια ακινητοποίησαν και συνέλαβαν την 32χρονη Λετονή που την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Μάλιστα, κάποιοι νεαροί που θεώρησαν ότι ήταν άδικη η σύλληψη της παραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι δύο αστυνομικοί χρειάστηκε να πάνε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.news247.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.