, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκαψε το αυτοκίνητο συγγενών του και «γάζωσε» το σπίτι τους (ΦΩΤΟ)

Ένας 49χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πολλές φορές με κυνηγητικό όπλο εναντίον του σπιτιού και αυτοκινήτου συγγενικού του προσώπου, συνελήφθη χθες στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων.

Ο δράστης έκαψε ολοσχερώς ένα ακόμη όχημα του θύματος, ενώ κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος, ο οποίος έχει προσωπικές διαφορές με το θύμα, μετέβη έξω από το σπίτι του 47χρονου συγγενή του στην Οιχαλία Τρικάλων, όπου πυροβόλησε πολλές φορές με κυνηγετικό όπλο τόσο προς το σπίτι και όσο προς το αυτοκίνητο του θύματος, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.




Παράλληλα, ο δράστης κατέστρεψε ολοσχερώς με εμπρησμό ακόμη ένα αυτοκίνητο του 47χρονου.



Η κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ενός 51χρονου, επίσης συγγενικού του προσώπου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.


Το προαναφερόμενο όπλο καθώς και τριάντα κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.
enikos.gr- oichalianews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.