, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έλληνες Anonymous : Ο κυβερνοπόλεμος κατά της Τουρκίας ξεκίνησε(ΦΩΤΟ)

Έκαναν την απειλή τους πράξη: Όπως ακριβώς προανήγγειλαν με σειρά αναρτήσεων οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες Anonymous, η κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών διαδικτυακών στόχων άρχισε και είναι σε πλήρη εξέλιξη.
«Ξεκίνησαν οι μαζικές επιθέσεις. Τουρκία είμαστε Έλληνες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα! Ο κυβερνοπόλεμος Ξεκίνησε και δεν σταματάει!», ενημέρωσαν με νέα ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, δίνοντας στη δημοσιότητα μία πρώτη λίστα με διαδικτυακούς κυβερνητικούς τόπους, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί.

Οι ίδιοι πανηγυρίζοντας ανέβασαν και δύο από τις σελίδες που έγιναν στόχος της επίθεσης – η μία του Υπουργείου Άμυνας και η δεύτερη μίας υπηρεσίας του Υφυπουργείου Οικονομικών.

Πρώτοι τη σκανδάλη στον ιδιότυπο αυτό πόλεμο πάτησαν, χθες το μεσημέρι, Τούρκοι χάκερς που «έριξαν» τη σελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού primeninister.gr. Ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης μέσω Twitter, με το μήνυμα “η Αγία Σοφία είναι δική μας“. Επρόκειτο για τη δική τους απάντηση στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία.
Άμεση και οργισμένη ήταν η αντίδραση των Ελλήνων χάκερς που απείλησαν με μαζικές κυβερνοεπιθέσεις κατά τουρκικών ιστοσελίδων.

cnn.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.