, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης- Απετράπησαν οι πλειστηριασμοί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Λεκτική ένταση επικράτησε για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου , στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιούνταν πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που έγινε σήμερα το μεσημέρι, οι διαδηλωτές απαίτησαν την αποχώρηση της συμβολαιογράφου Ουρανίας Ξυνού και δήλωσαν για ακόμη μία φορά πως θα αποτρέψουν την εκκίνηση οποιασδήποτε διαδικασίας.
Όπως τόνισε ο Ηλίας Μήλιος, μέλος του Κινήματος Συντονισμού Συλλογικοτήτων, «θα υπάρξει συνέχεια όσο η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν προχωρεί σε αλλαγή του θεσμικού πλαισίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δίνει τις κατοικίες στις τράπεζες και τα ‘κοράκια’».
Μετά από έντονη συζήτηση, η κ. Ξυνού αποχώρησε, μετά χειροκροτημάτων και συνθημάτων των διαδηλωτών, δηλώνοντας στα πρακτικά πως παρακωλύθηκε η διαδικασία λόγω φασαριών. Οι διαμαρτυρόμενοι τόνιζε ωστόσο πως πρέπει να δηλώσει ως αιτία και την εναντίωσή της στο θεσμικό πλαίσιο.
Τελικά, οι πλειστηριασμοί απετράπησαν.
Αρετή Τασούλα



20170104_155509

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.