, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αεροδιακομιδή τραυματισμένου εργάτη από το Άγ. Όρος στη Θεσσαλονίκη

Ένας 28χρονος έπεσε από τη σκαλωσιά στην οποία βρισκόταν για τις εργασίες συντήρησης Ιεράς Μονής του Αγίου Όρους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που εφημερεύει.
Όπως είπε στο halkidikifocus η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του 28χρονου, μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος στην Ουρανούπολη και από εκεί στην Ιερισσό και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ιερισσού, όπου τον παρέλαβε το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, για να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα πάντα με την κ. Ματσικούδη, δεν κινδυνεύει η ζωή του 28χρονου, ο οποίος φέρει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και το θώρακα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή, καθώς ταλαιπωρήθηκε κατά τη μεταφορά του, προσθέτοντας ότι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου θα κρίνουν το χρόνο παραμονής του ανάλογα με την πορεία της κατάστασής του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.