, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ο 22χρονος που οδήγησε την αστυνομία στον επιχειρηματία

Καθημερινά συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Κομβικό πρόσωπο στην εξάρθρωση του δεύτερου πυρήνα αποτέλεσε ένας 22χρονος από τη Σκαλωτή Σφακίων. Στην ογκοδέστατη δικογραφία αναφέρεται πως καθημερινά οι απαγωγείς έδιναν ηρεμιστικά στον Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τις κινήσεις του 22χρονου και παρατήρησαν πως μια εκ των ημερών πέταξε το κινητό του στο δρόμο και το έσπασε σε κομμάτια προκειμένου να μην μπορέσουν να βρεθούν στοιχεία από την υπόθεση.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ουσιαστικά προκύπτει πως η πρώτη ομάδα των απαγωγέων σχεδίαζε τη δράση της από το Φεβρουάριο και είχε πραγματοποιήσει πάρα πολλές πρόβες έως την απαγωγή της 30ης Μαρτίου.
Όσον αφορά τους χαρακτήρες των κατηγορουμένων η ογκωδέστατη δικογραφία  αναφέρει πως η ζωή του Μιχάλη Λεμπιδάκη βρισκόταν σε διαρκή κίνδυνο μιας και οι απαγωγείς του έδιναν καθημερινά ποσότητα ηρεμιστικών, αλλά και οι συνθήκες υγιεινής ήταν τέτοιες που θα μπορέσουν να του επιφέρουν επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ταυτόχρονα, καθημερινά ήταν δεμένος με μια αλυσίδα από το χέρι ή το πόδι γεγονός που δείχνει τη βαναυσότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.