, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΓΣΕE: Να διαλευκανθούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος στον Ασπρόπυργο

ΓΣΕΕ

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος με ανακοίνωση της εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση της για το ατύχημα που έγινε στην εταιρία υγραερίου TOP GAS απαιτώντας να διαλευκανθούν τα αίτια και εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στους συναδέλφους τους.
Οι τρεις εργαζόμενοι τραυματίες είναι 33, 40 και 27 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του «Αττικού Νοσοκομείου», οι δύο εκ των τριών έχουν τραυματιστεί σοβαρά και φέρουν εισπνευστικά εγκαύματα και εγκαύματα προσώπου και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Ο τρίτος τραυματίας, είναι σε καλή κατάσταση και παραμένει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση.
Δείτε την ανακοίνωση:
Η ΓΣΕΕ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για το νέο εργατικό ατύχημα, αυτή τη φορά στην εταιρεία υγραερίου TOP GAS στον Ασπρόπυργο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών εργαζομένων, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Εργασίας και το ΣΕΠΕ να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές αναλογούν.
Είναι αδιανόητο εν έτη 2017, εργαζόμενος να χάσει τη ζωή του ή πολλές φορές να τη χάνει, την ώρα που παλεύει για το μεροκάματο.
Ευχόμαστε οι συνάδελφοι να βγουν νικητές από τη μάχη που δίνουν και δύναμη στις οικογένειές τους.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.