, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ιερέα στο Γέρακα- Ποιοι είναι οι δράστες

Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 33 και 28 ετών,   είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του ιερέα Ιερόθεου Καμίτση πριν ένα μήνα μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα Αττικής.

Οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και την ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών.

Περαιτέρω και μετά από αναζήτηση, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν στο Πακιστάν.

Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.