, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Επίθεση στο Μπουτάρη για τα μάτια της… Σαπουντζάκη!

Συνεχίζει την φουλ επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 2019, Σπύρος Βούγιας. Με αφορμή πρόσφατη φωτογράφιση του δημάρχου Θεσσαλονίκης  -πάνω σε βέσπα με την Ζωζώ Σαπουντζάκη (βλ φωτο BHMAgazino) ο πρώην  των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου έγραψε στο facebook: «Μια και κατέβηκε στην Αθήνα, δεν μπορούσε να πεταχτεί (με το βεσπάκι και το κορίτσι) μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών για να εξηγήσει στον κ. Σπίρτζη ότι χωρίς λεωφορεία, η Θεσσαλονίκη πεθαίνει, μέρα με τη μέρα, από ασφυξία».

Ωστόσο«Καλή η αντιπολιτευτική διάθεση ορισμένων αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις δικές μας ευθύνες» σχολίασε στην Karfitsa στέλεχος της «Πρωτοβουλίας» υπενθυμίζοντας παράλληλα πως ο κ. Βούγιας διετέλεσε στέλεχος της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών από τη θέση του υφυπουργού και το 2001 και το 2010. «Αλήθεια, ο ίδιος ως υφυπουργός πως έλυσε το ζήτημα των συγκοινωνιών της πόλης;» αναρωτήθηκε  ο συνεργάτης του Μπουτάρη…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.