, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εταιρία της Θεσσαλονίκης χτίζει γέφυρες στη Ρόδο

Με την τεχνογνωσία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», της εταιρίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να υλοποιηθούν δυο σημαντικά έργα στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα ο πρόεδρος της εταιρίας, Απόστολος Αντωνούδης συναντήθηκε με το τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγίου και συμφώνησαν οι δυο πλευρές να συνεργαστούν σε δυο σημαντικά έργα για την περιοχή. Το πρώτο είναι η γέφυρα Κρεμαστού και το άλλο η σύνταξη μελετών για την κατασκευή των υδραυλικών των δρόμων του νησιού.
Οι δυο πλευρές μπορεί να μην έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, συζήτησαν ωστόσο διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες και αναμένεται να συναντηθούν ξανά στη Θεσσαλονίκη παρουσία και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί επίσκεψη του κ. Αντωνούδη στη Ρόδο πριν μήνες όπου και συμφωνήθηκε η Εγνατία Οδός Α.Ε. να αναλάβει τις μελέτες για σημαντικά κατασκευαστικά έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.