, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες των Τρικάλων για το συλλαλητήριο της Δευτέρας

Παντρικαλινό αγροτικό συλλαλητήριο, με αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη».
Η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Τα μέτρα του 3ου μνημονίου και αυτά που περιλαμβάνονται στη νέα ΚΑΠ της ΕΕ 2015- 2020 τσακίζει τη ζωή και τα δικαιώματα μας» και απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους. Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας, σημειώνει και καταλήγει:
«Να γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής (αντιπλημμυρικά- εγγειοβελτιωτικά) που να εξασφαλίζουν τη ζωή στο χωριό, την παραγωγή και το πάγιο κεφάλαιο από πλημμυρικά φαινόμενα, χαλαζοπτώσεις κα. Έργα υποδομής για εξασφάλιση επαρκούς άρδευσης. Να μην εφαρμοστεί και να αποσυρθεί το “πράσινο τέλος” στο νερό, η οδηγία της ΕΕ για ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των νερών».protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.