, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονα Εργαλεία Ανάπτυξης και προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 17.00 έως τις 20.30 στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄1).
Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού θα συζητηθούν τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία ενίσχυσης των Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του τουρισμού, οι ευκαιρίες απασχόλησης στον τουριστικό κλάδο και οι προοπτικές της Θεσσαλονίκης ως προορισμού, καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης της πόλης μέσα από στοχευμένες δράσεις.
«Η Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες από αγορές που στο παρελθόν ήταν άγνωστες γι’ αυτήν. Μέσα από επιμονή αλλά και στοχευμένες δράσεις, η διοίκηση του Δήμου κατάφερε μόλις σε μια επταετία, να τριπλασιάσει σχεδόν τον αριθμό των επισκεπτών της πόλης. Ο τουρισμός είναι ένα βασικό εργαλείο ανάπτυξης και η Θεσσαλονίκη είναι κατάλληλη για όποιον θέλει να επενδύσει στον τομέα αυτό» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας.
Η είσοδος για το κοινό στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.