, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ηράκλειο: Δεκατέσσερα ανθρώπινα οστά βρήκε το Λιμενικό στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Δεκατέσσερα στο σύνολό τους οστά βρήκαν οι άνδρες του Λιμενικού στο Ηράκλειο εχθές το μεσημέρι, όταν ένα οστό από ανθρώπινο πόδι ξεβράστηκε στην προβλήτα του Λιμανιού. Μαζί με τα οστά βρέθηκε και ένα μαύρο τσαντάκι το οποίο περιείχε την ταυτότητα ενός 36χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από τις 30 Μαρτίου του 2017. Το Α.Τ. του Ηρακλείου διενεργεί έρευνα και προανάκριση προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.
Η αναλυτική αναφορά από τη Λιμενική Αρχή του Ηρακλείου
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για τον εντοπισμό, σε γλίστρα προβλήτα 6 του λιμένα Ηρακλείου, ενός (01) ανθρώπινου οστού ποδιού.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου καθώς και ιδιώτες δύτες οι οποίοι μετά από κατάδυση και έρευνα που πραγματοποίησαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, εντόπισαν επιπλέον δεκατρία (13) οστά, ένα (01) μαύρο τσαντάκι μέσης περιέχον την αστυνομική ταυτότητα 36χρονου ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τους οικείους του την 30-03-17, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Στη συνέχεια στελέχη της ΕΜΑΚ, παρουσία ιατροδικαστή, πραγματοποίησαν έρευνα σε ρέμα της περιοχής, που εκβάλει στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, όπου εντόπισαν στην περιοχή “ΚΑΤΣΑΜΠΑ” τμήματα ανθρώπινου σκελετού (ωμοπλάτης – χεριού και ποδιού) καθώς και διάφορα έτερα οστά.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, τα οστά που βρέθηκαν στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή πρόκειται να παραδοθούν στο εργαστήριο ιατροδικαστικών επιστημών και τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ηρακλείου για εξέταση και σύγκριση με εκείνα που ευρέθησαν στην περιοχή “ΚΑΤΣΑΜΠΑ”, για τα οποία προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

ΦΩΤΟ: cretapost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.