, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Τούμπα θα γίνει «καταφύγιο» για τους κατοίκους του Κορδελιού !

Σε μια πρωτόγνωρη πρωτοβουλία προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που με αφορμή το θέμα της μετακίνησης 72.000 κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης για λίγες ώρες το πρωί της Κυριακής ώστε να μετακινηθεί και να εξουδετερωθεί η ανευρεθείσα βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ανακοίνωσε πως προσφέρει αυτή την αναγκαία ολιγόωρη φιλοξενία ανοίγοντας την Τούμπα για τους ανθρώπους που θα στερηθούν για κάποιες ώρες την κατοικία τους και οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Κυριακή στο γήπεδο το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα, μια ολόκληρη κοινωνία να πρέπει να ξεσπιτωθεί για να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Την ασφάλεια που θα στερηθούν για κάποιες ώρες οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… δεύτερο σπίτι τους, η Τούμπα! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. θα ανοίξουν οι Θύρες 1-2-3 για την ελεύθερη είσοδο όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν στις 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική οθόνη του γηπέδου, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον«.
Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές καθώς και παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στο PAOK FC Official Store για την υπογραφή αυτόγραφων και την λήψη φωτογραφιών με τους φίλους της ομάδας.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε μία ασπρόμαυρη Κυριακή μακριά από εκπλήξεις και… εκρήξεις!
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.