, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η αντιπολίτευση για τα… τραπεζοκαθίσματα της Νέας Παραλίας

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει» και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την απόρριψη από πλευράς Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, προσφυγών του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τη λειτουργία κοινόχρηστων χώρων στην οδό Αγίας Σοφίας, καθώς και την εκμίσθωση ακινήτων και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία, δήλωσε τα εξής:
«Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης αποτελεί “κόλαφο” για τη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αποδεικνύεται πως, όταν λέμε ότι δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο, έχουμε απόλυτο δίκιο. Καιρός είναι να καταλάβει ότι με την αλαζονεία που τη διακρίνει μόνον κακό κάνει στην πόλη. Ας καθίσουν οι φωστήρες να συντάξουν μια κανονιστική διάταξη της προκοπής κι ας αφήσουν τα μπαλώματα. Ας δώσουν λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι προκάλεσαν στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.