, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η απάντηση του Σταθάκη στην… Eldorado Gold που φεύγει!

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης απαντά στα περί καθυστέρησης αδειοδοτήσεων από το Υπουργείο στην επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική λέγοντας οτι μέχρι στιγμής έχει αδειοδοτηθεί το 60% του υπο έργου Σκουριών και το σύνολο της Ολυμπιάδας. “Οι εκκρεμούσες άδειες της Ολυμπιάδας, όπως έχει αναγγελθεί από το Υπουργείο εδώ και ένα μήνα, θα δίνονταν μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, εν γνώσει της εταιρείας. Πρόκειται για την εξάμηνη άδεια λειτουργίας της Ολυμπιάδας προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες της Ολυμπιάδας έως ότου λήξει η διαιτησία.
Οι επιλογές της εταιρείας απέναντι στους εργαζόμενους είναι προφανώς δική της ευθύνη”, αναφέρει και καταλήγει πως “είμαστε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς γεγονότος, μιας εταιρείας μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της να προχωράει σε συνεντεύξεις και δηλώσεις και να κρίνει Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και πολιτικά κόμματα της Ελλάδας. Είναι μάλλον σαφές ότι η εταιρεία δεν έχει συνηθίσει να λειτουργεί σε Ευρωπαϊκές χώρες”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.