, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η βροχή έστειλε τους τουρίστες για ψώνια στη… Θεσσαλονίκη!

Ελάχιστοι τουρίστες έφυγαν πρόωρα από τη Χαλκιδική, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Τάσιος μάλιστα υπογράμμισε ότι παρά πολλοί, λόγω του άσχημου καιρού αξιοποίησαν τη μέρα τους για βόλτα στη Θεσσαλονίκη και κυρίως για ψώνια εν μέσω εκπτώσεων.
«Πολλοί, ιδιαίτερα τουρίστες από τα Βαλκάνια, λόγω της εύκολης οδικής πρόσβασης πήγαν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για ψώνια στα μεγάλα εμπορικά κέντρα που βρίσκονται στα ανατολικά και στα δυτικά της πόλης. Χθες υπήρχε συνωστισμός στα εμπορικά κέντρα», σχολίασε. «Υπήρξαν αναχωρήσεις οι οποίες έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένες για τις δύο επόμενες ημέρες, κυρίως από Βαλκάνιους τουρίστες», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, σημειώνοντας ότι μεγάλος αριθμός τουριστών αναζήτησαν καταλύματα σε κοντινούς οικισμούς, όπως για παράδειγμα στην Σάρτη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.