, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Θα γίνουμε ο εφιάλτης τους» (ΦΩΤΟ)

Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης κατέληξε, πριν από λίγη ώρα, η πορεία των 450 περίπου εργαζομένων στους ΟΤΑ, οι οποίοι διαμαρτύρονται με αφορμή την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεών τους, ενώ παράλληλα ζητούν νομοθετική ρύθμιση για τη νομιμοποίηση όλων των εργαζομένων.

Μετά από την άκαρπη συνάντηση των αντιπροσώπων των εργαζομένων των ΟΤΑ με εκπροσώπους του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Κλεοπάτρα Χοροζίδου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη φορά Αριστερά προχωρά σε 15.000 απολύσεις», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση «θα μας βρει μπροστά της, όλη μέρα θα είμαστε στο δρόμο για την δικαίωση, που είναι η μονιμοποίηση για όλους τους εργαζόμενους, χωρίς καμία απόλυση. Θα γίνουμε ο εφιάλτης τους».
Να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές κρέμασαν ένα τεράστιο πανό στην πόρτα του ΥΜΑΘ, στο οποίο αναγράφεται ότι: «Καμία απόλυση – Νομιμοποίηση όλων των συμβασιούχων τώρα», ενώ θα προχωρήσουν και σε μισάωρο αποκλεισμό του Υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.