, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Εγκληματικότητα μέσα στην παγωνιά! Εννέα επ’ αυτοφώρω συλλήψεις…

Συλλήψεις 9 ατόμων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για διάφορα αδικήματα
Πραγματοποιούνται συστηματικά αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας
Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν (9) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (1) άτομο για απόπειρα ληστείας. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (13-01-2017), πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισε και συνέλαβε 37χρονο ομογενή, ο οποίος με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, προσπάθησε να αφαιρέσει ηλεκτρονική συσκευή από αυτοκίνητο νεαρής γυναίκας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • (1) άτομο για περίπτωση ληστείας. Αναλυτικότερα, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή κέντρου πόλης, 25χρονος αλλοδαπός, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από διερχόμενη γυναίκα, η οποία έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε επιφανειακά (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • (4) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
  • (1) άτομο για εκκρεμείς αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών, για πλαστογραφία.
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων. Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατείχε μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους (41,1) γραμμαρίων και δύο (2) ναρκωτικά δισκία.
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.