, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Συγκίνησε το μήνυμα του πιλότου του F16! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» βρέθηκε ακόμα μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Οι πιλότοι πραγματοποίησαν επίδειξη με αεροσκάφος τύπου F-16C Block 52+, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης, εντυπωσιάζοντας όσους τους είδαν είτε από κοντά, είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους.
Μάλιστα, στο πιλοτήριο του F16 βρέθηκε ο Επισμηναγός (Ι) Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ο οποίος συγκίνησε με το μήνυμα του και παράλληλα γέμισε εθνική υπερηφάνεια όλους τους πολίτες λέγοντας: «Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες- Χρόνια πολλά Ελλάδα!».
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον Επισμηναγό, υπογράμμισε: «Κύριε Επισμηναγέ, τα φτερά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στέλνουν παντού το μήνυμα του ανθρωπισμού και της ειρήνης. Στέλνουν όμως σε κάθε ιταμό εισβολέα το διαχρονικό μήνυμα: Μολών Λαβέ. Το έθνος μας είναι υπερήφανο για σας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.