, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ένας έμπορος ναρκωτικών και πέντε χρήστες

Σύλληψη 57χρονου ημεδαπού για εμπορία ναρκωτικών. Επιπλέον, συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα έπειτα από την αγορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη ατόμου που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες ηρωίνης, μεθαδόνης και ναρκωτικών δισκίων.
Στη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών.
Πρόκειται για 57χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος 54χρονου συνεργού του (διακινητή) που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 16-12-2016, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 57χρονο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε πέντε ημεδαπούς ηλικίας από  34 έως 51 ετών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • (703,1) γραμμάρια μεθαδόνης,
  • (58) γραμμάρια ηρωίνης,
  • (24) ναρκωτικά δισκία,
  • (803) ευρώ και
  • (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.