, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη νεαρή γυναίκα που υπέστη ηλεκτροπληξία εν ώρα εργασίας

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε  επιχείρηση επιδιορθώσεων εντός της στοάς Κοράσσο στην οδό Ερμού 18, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του καταστήματος που έπαθε ηλεκτροπληξία από το μοτέρ ραπτομηχανής, όμως δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Υπάλληλος στο μαγαζί όπου έγινε το ατύχημα, δήλωσε στο Karfitsa.gr ότι η γυναίκα υπέστη ηλεκτροπληξία πολύ χαμηλής έντασης και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, λογικά θα έχει φύγει ήδη από το νοσοκομείο», πρόσθεσε έχοντας γυρίσει ήδη στην εργασία του.
Οι περισσότεροι μαγαζάτορες των καταστημάτων της στοάς δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο εργατικό ατύχημα και δεν γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Όμως ο ιδιοκτήτης του απέναντι μαγαζιού με είδη γάμου και βάπτισης ήταν μπροστά σε όλη τη σκηνή. «Η γυναίκα ήταν μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», ισχυρίστηκε.
Το κατάστημα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά και να εξυπηρετεί τους πελάτες σχεδόν αμέσως μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.