, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς που λήστεψαν 49χρονη

Εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα σε επιχείρηση στην περιοχή των Βρασνών. Για την υπόθεση συνελήφθησαν (4) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου, περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα σε επιχείρηση στην περιοχή των Βρασνών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (13-06-2017) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις νεαροί ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν σχετικής καταγγελίας, τρείς εκ των συλληφθέντων, νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθαν σε κατάστημα στην περιοχή των Βρασνών, όπου με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 49χρονης υπαλλήλου, αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας, οι οποίες ανερχόταν στο χρηματικό ποσό των (265) ευρώ. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με όχημα όπου τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους.
Άμεσα ακολούθησαν έρευνες και αναζητήσεις κατά τις οποίες εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής των δραστών να κινείται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όπου στο ύψος της διασταύρωσης Σταυρού ακινητοποιήθηκε για να συλληφθούν και τα τέσσερα άτομα.
Σημειώνεται ότι, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.