, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θησαυρίζει από τα γυναικεία στήθη…

breast-holdΗ διαφήμιση του περίφημου στηθόδεσμου ολημερίς και ολονυκτίς στα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη καθώς τη «δουλειά» που μέχρι πρότινος έκαναν οι περιφερειακοί σταθμοί, βλέπουμε πια να την κάνει το MEGA, ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1.

Το θαυματουργό σουτιέν που πουλιέται σαν ζεστό κουλούρι από το γνωστό θαυματοποιό- επιχειρηματία, υποστηρίζεται από ένα διαφημιστικό σποτ, όπου όμορφες κοπέλες προσπαθούν να πείσουν το γυναικείο πληθυσμό, ότι «είναι πρόταση στυλ».

Όπως αναφέρει μάλιστα το Πρώτο Θέμα, oι πωλήσεις του εν λόγω σουτιέν είναι απίστευτες, με τον επιχειρηματία Στέλιο Τζιώτζιο να κερδίζει τα τριπλάσια από αυτά που επενδύει στη διαφήμιση του προϊόντος του.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει τα μέσα για το γεγονός ότι διέθετε πάλι προϊόντα τελεμάρκετινγκ τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στα όσα οι διαφημίσεις επικαλούνταν ότι πραγματοποιούσαν.

Ωστόσο ο εν λόγω επιχειρηματίας αρνείται πεισματικά να μιλήσει ή να δώσει κάποια συνέντευξη και προτιμά να απολαμβάνει την επιτυχία του μέσα στη σιωπή…

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.