, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κουφάλια: Διάρρηξη μονοκατοικίας – Αμπελόκηποι: Κλοπές από σουπερμάρκετ

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών, ληστείας και απόπειρες κλοπών.
Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά πέντε (5) άτομα για περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και απόπειρας κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκε επιπλέον μία (1) υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.
Συγκεκριμένα:

  • Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε βραδινές ώρες χθες (16-12-2016), 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας, από ιδιοκτήτη καταστήματος ένδυσης στην περιοχή της Σίνδου, ένα τσαντάκι που περιείχε (3.000) ευρώ και προσωπικά του έγγραφα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • 26χρονη αλλοδαπή, εκμεταλλευόμενη συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν εντός αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε από κοινού με δύο έτερες γυναίκες, το πορτοφόλι επιβάτιδας, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (16-12-2016), δύο αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 35 ετών, διότι αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, διάφορα προϊόντα.
  • Βραδινές ώρες της 16-12-2016, 36χρονος αλλοδαπός, διέρρηξε μονοκατοικία στην περιοχή των Κουφαλίων, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό της.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ενεργώντας από κοινού με δύο συνεργούς του, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, διέρρηξαν οκτώ (8) οικίες στο κέντρο της πόλης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.