, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετακομίζει ο Τζιτζικώστας…

Αλλαγές αναμένονται μέχρι το τέλος του χρόνου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αλλαγές τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το χωροταξικό και όχι τα πρόσωπα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Τζιτζικώστας και οι στενοί του συνεργάτες που παραμένουν στο σημερινό κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την γνωστή Βίλα Αλλατίνι αναμένεται να μετακομίσουν για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο της στην οδό 26ης Οκτωβρίου στην περιοχή των Σφαγείων.
Πληροφορίες της στήλης θέλουν να υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά κάποιας δομής… πολιτισμού στο νεοκλασικό κτίριο της Β. Όλγας 198. Ακούγεται ότι υπάρχουν σκέψεις να στεγαστεί εκεί ή ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής (με πρόεδρο τη Βούλα Πατουλίδου) ή η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης που σήμερα βρίσκεται στη Θέρμη ή το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζουν οι στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ο χώρος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και να συντηρείται…
Β. Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.