, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όλα όσα έκανε ο Κ.Μητσοτάκης στη δίωρη επίσκεψη του στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Του Βαγγέλη Στολάκη
Στις 11:00 έφτασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ για την καθιερωμένη περιήγηση στα περίπτερα, η οποία διήρκεσε περίπου δυο ώρες.
Ο κ. Μητσοτάκης εισήλθε στην Έκθεση από την νότια Πύλη με αρκετή διάθεση και χαμόγελο χαιρετούσε και μιλούσε με εκθέτες. Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε αρχικά από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και χαιρετήθηκαν θερμά. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την πορεία απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι πρώτη στην Ελλάδα.
Επιπλέον, στη συνομιλία παρόν ήταν και ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας, τον οποίο ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχάρει για την επιτυχημένη διοργάνωση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Έκθεση βρήκε την παλιά της αίγλη».
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε ακόμα τα περίπτερα της ΕΛ.ΑΣ., των Ενόπλων Δυνάμεων, της Κίνας και βρέθηκε σε σταντ τεχνολογικού ενδιαφέροντος.
O Κ.Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο του ΠΑΟΚ στην Έκθεση, όπου συνομίλησε με δυο οπαδούς του Δικέφαλου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε και το περίπτερο του Αλεξάνδρειου Ημιμαραθώνιου, όπου και δήλωσε συμμετοχή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Επισκέφθηκε το σταντ της Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ, όπου εκεί γνώρισε το ρομπότ που μιλάει ποντιακά, το «Νάο». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.  Την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης παίζοντας μπάσκετ σε έναν ηλεκτρονικό πίνακα που απεικονίζει το παρκέ τσέκαρε και τα αντανακλαστικά του, μέσω μιας εφαρμογής του Πανεπιστημίου.





 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.