, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχής για το πρόγραμμα «Παιδιά του Σήμερα Ηγέτες του Αύριο»

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα Ηγέτες του Αύριο» μπαίνει στο πέμπτο έτος του και η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έχει ήδη αρχίσει και θα είναι ανοιχτή μέχρι 16 Ιουνίου 2017.
Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου με στόχο να ανιχνεύσει τις ικανότητες τους να ξεχωρίσουν και να τα βοηθήσει ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγής στην επιστήμη, την κοινωνική ζωή, την πολιτική, και τον πολιτισμό. Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Dr. Anthony Montgomery.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα επιλεγούν 20 παιδιά από το νομό Θεσσαλονίκης, ενώ για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων επιλογής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του προγράμματος: childrenleaders.uom.gr, ενώ μπορούν να επικοινωνούν στο  email: [email protected] και στο τηλέφωνο: 2310-891.308. Οι ώρες γραμματείας είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη από 09:00-17:00.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.