Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης Ηριάννας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλουμε μία δίκαιη δίκη, θέλουμε να φανεί η αλήθεια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Ηριάννας, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του για τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας κατόπιν της απόρριψης από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών με ψήφους 3-2 της αίτησης της 29χρονης Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

«Εγώ χθες που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί και ήταν η πεποίθηση, η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναστήσουμε σωστούς ανθρώπους και την κόρη μου την Ηριάννα και τον γιο μου», είπε ακόμη ο πατέρας της κατηγορούμενης.
«Θέλω να σας πω το εξής, ότι η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους», επισήμανε ο πατέρας της Ηριάννας, ο οποίος εν συνεχεία εκφράζοντας τη συναισθηματική του φόρτιση αναφέρθηκε στα χθεσινά επεισόδια.
«Καταρχήν μίλησα μαζί της σήμερα το πρωί, έμαθε τι έγινε στην Αθήνα και εκείνη και η οικογένεια διαφωνούμε κάθετα με αυτά που έγιναν», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεση της μετά αυτά που έγιναν».Ο ίδιος ανέφερε πως 257 γενετιστές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί, ενώ ευχήθηκε να τελειώσει η περιπέτεια της κόρης του και να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της.
Για την ψυχολογική της κατάσταση υποστήριξε ότι η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή και πως ανησυχεί για την οικογένειά της.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: