, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

φωτο eurokinissi.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου Δωροθέας (Ντόρα) Ελευθεριάδη, η οποία πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 50 ετών.
Η Ντόρα Ελευθεριάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και από το 1988 άρχισε να εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ).
Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας εργάστηκε στη σύνταξη, επιμέλεια και παρουσίαση πολλών ενημερωτικών εκπομπών. στην παραγωγή, επιμέλεια και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών.
Η Ντόρα Ελευθεριάδη υπήρξε μια συνάδελφος με επαγγελματική επάρκεια, ικανότητα έκφρασης, σεμνή και καλλιεργημένη, πρόθυμη να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον σύζυγο και τη μονάκριβη κόρη της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, η οποία «έφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα, σκορπίζοντας θλίψη  σε όσους τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

#Tags: ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.