, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πανελλήνες 2017: Αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Αρχίζουν σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα γα τους υποψήφιους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για το μάθημα των Αγγλικών, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).
Επίσης, από την Τρίτη 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).
Από χτες Τετάρτη, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους.
Τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου και η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.