, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πιερία: Συνελήφθη 63χρονος που καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 63χρονος στην Πιερία για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης. Εντοπίσθηκαν πάνω από 700 γραμμάρια κάνναβης και 7 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε.
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 63χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (12-4-2017) το πρωί σε αγροτική περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκε ο 63χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 24,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον, σε κοντινό σημείο εξωτερικά του σπιτιού εντοπίσθηκαν, 7 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο 63χρονος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
%ce%a4%ce%94%ce%9d-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9d%ce%97%ce%a3

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.