, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Πνίγεται» από τον καπνό η πόλη των Ιωαννίνων

Πνιγμένη από τον καπνό –αιθαλομίχλη- είναι η πόλη των Ιωαννίνων. Η Κυριακή ήταν μία από τις χειρότερες μέρες, καθώς το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα έντονο από νωρίς το μεσημέρι..
Ημέρα αργίας άλλωστε, με τον κόσμο να μένει στα σπίτια του και να είναι υποχρεωμένος να κρατά αναμμένα όλη μέρα, τζάκια και σόμπες, προκειμένου να αντιμετωπίσει το κρύο.
aitali g162
Η αιθαλομίχλη είναι μία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης… Φέτος ήρθε νωρίτερα και πιο έντονα, καθώς ακόμη το τοπίο παραμένει θολό σχετικά με την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.
Έτσι ακόμη περισσότερα νοικοκυριά υποχρεώνονται να κόψουν το καλοριφέρ και να αναζητήσουν φτηνότερους τρόπους θέρμανσης…
Από τον προηγούμενο μήνα και μέχρι τώρα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που κάνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τα αιωρούμενα σωματίδια ξεπέρασαν αρκετές φορές τα όρια συναγερμού ενώ φέτος για πρώτη φορά ανιχνεύθηκε στην ατμόσφαιρα της πόλης και βενζόλιο.
aitali g163
aitali g164
epiruspost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.