, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιος είναι ο νέος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης;

φωτο eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό θέμα τη εκλογή συντονιστή.

Στη συνεδρίαση εκφράστηκε η ενωτική διάθεση όλων των μελών της Ν.Ε., η οποία και επιβεβαιώθηκε με την εκλογική διαδικασία.

Από τα 35 μέλη της Ν.Ε., ήσαν παρόντα και ψήφισαν τα 34. Με 32 ψήφους υπέρ και 2 λευκά, νέος συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, εξελέγη ο Χρήστος Δουίτσης.

Ο Χρήστος Δουΐτσης γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970. Είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με επαγγελματική εμπειρία από την Βιομηχανία εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης στην Παραγωγή, τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας και σε Περιβαλλοντικά θέματα.

Ενταγμένος πολιτικά στην Αριστερά από τα φοιτητικά του χρόνια, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του, υπήρξε μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης την διετία 2012-2014, ενώ την τελευταία διετία ήταν ο Αναπληρωτής Συντονιστής.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι δημότης του Δήμου Παύλου Μελά και ζει με την οικογένειά του στα Μετέωρα Πολίχνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.